tag:blogger.com,1999:blog-2905832012859563794.post6893604700886699518..comments2022-12-01T15:38:49.839+03:00Comments on Benim Yemek Kitabım: PanettoneFundahttp://www.blogger.com/profile/07891269802558048164noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2905832012859563794.post-6554142340815064012017-09-11T21:56:13.778+03:002017-09-11T21:56:13.778+03:00Merhaba Ayşe hanım, beğeniniz için teşekkür ederim...Merhaba Ayşe hanım, beğeniniz için teşekkür ederim. Bu Panettone tarifini ekşi maya ile hazırlamak isterseniz, tarifteki malzemelerin miktarını değiştirmeden elinizdeki ekşi mayayı 200 gr. kadar ilave ederek aynı işlemleri uygulayın.Hamurun son 10 dakikalık yoğurma süresindeki toparlanma durumuna göre 1-2 yemek kaşığı kadar daha un ilave etmeniz <br />-gerekirse- ilave edin ve yoğurma süresini 5 dakika daha uzatın.Bu tarifte verdiğim bir gece önceden hazırlayacağınız mayalı hamurda, ekşi mayaya çok yakın sonuçlar verdiği için tarifi olduğu gibi uygulamanızı da tavsiye ederim.Şimdiden kolaylıklar dilerim.Sevgiler...Fundahttps://www.blogger.com/profile/07891269802558048164noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2905832012859563794.post-23706671301449451402017-09-11T18:24:58.090+03:002017-09-11T18:24:58.090+03:00merhaba, elinize sağlık öncelikle, oldukça zahmetl...merhaba, elinize sağlık öncelikle, oldukça zahmetli görünse de sonuç süper olmuş...ekşi maya kullanmak istersek ne kadar kullanmamız gerekir? ekşi maya içindeki su ve un miktarına göre hamurdaki sıvı ve un oranını değiştirmemiz gerekir sanırım.. ekşi mayalı ölçüler varsa iletebilirseniz ben de denemek istiyorum...teşekkürler..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13873238426486694344noreply@blogger.com